SuhanPost @ Youtube

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

01 November 2011

PERADUAN drama "CINTA ELYSA" datang lagi...

Drama CINTA ELYSA yang kini dalam tayangan episod 8 (01/11/2011) dari 13 Episod datang lagi dengan peraduan buat penonton, peminat dan pengikut. Sebelum tayangan drama 13 Episod ini, pihak Suhan Post telah menganjurkan peraduan mereka logo tajuk "Cinta Elysa" yang telah dimenangi oleh blogger EDtv yang muncul dengan rekaannya yang ringkas dan menarik. Logo ciptaan beliau juga telah digunakan untuk ditayangkan dalam drama Cinta Elysa ini. Tahniah kepada En. Zahidi Bin Zakariya.

Untuk baca tentang peraduan mereka logo sebelum ni di sini
dan untuk baca tentang pemenang dan hadiah peraduan mereka logo sebelum ni di sini

Kini, Suhan Post skali lagi kembali dengan peraduan baru iaitu PERADUAN MEREKA POSTER CINTA ELYSA yang akan berlangsung mulai RABU (02/11/2011) sehingga RABU (16/11/2011)

Syarat-syarat penyertaan...

1. Menggunakan Adobe Photoshop atau Illustrator. (simpan softcopy .psd or .ai tu ye...)
2. Mestilah memuatkan logo TV3 dan Lestary(diberikan di bawah atau boleh cari sendiri..)
3. Saiz minimum A4, maksimum A3, Resolution 300 pixels/inch, colour mode RGB colour.
4. Mestilah meletakkan "www.suhanpost.com  ::  admin@suhanpost.com"
5. Mestilah meletakkan "setiap SELASA  9.00malam di TV3"
6. Poster dihantar ke admin@suhanpost.com sebelum 6.00 ptg RABU(16/11/2011) dalam format JPEG.
7. BOLEH hantar LEBIH dari SATU penyertaan.

contoh poster:



boleh download bahan-bahan di bawah :

title Cinta Elysa download
logo Lestary download
logo TV3 download
gambar 1 download
gambar 2 download
gambar 3 download
gambar 4 download
gambar 5 download
ganbar 6 download


kepada follower-follower blogger, boleh la share di blog anda ye... :)


Hadiah misteri menanti anda



*** copyright  www.suhanpost.com ::  admin@suhanpost.com

8 comments:

kakyong said...

wah menarik nih... ;)

dah lama x buka photoshop.. hilang dah seni nak mencipta banner nih..

Romy said...

cube la try2... kot2 ada rezeki ye kakyong... :)

EDtv said...

ED join lagi.. Harap2 pihak Suhan suka lagi akan hasil karya simple EDtv..

Normaiza said...

hem nk tnya sikit title cinta elysa boleh guna yg diberi je ke...atau boleh buat sendiri.....

suhanpost said...

logo title CINTA ELYSA wajib guna yang diberi... iaitu design asal yang digunakan tayangan di tv... terima kasih... :)

z3ttY said...

wah.... mcm menarik jew...nk try lew.. :)

Anonymous said...

poster ni hantar ke admin@suhanpost.com yer?
perlu sertakan apa2 maklumat diri ker??

suhanpost said...

kami akan balas email utk butiran lengkap sekiranya berjaya terpilih... :)