SuhanPost @ Youtube

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

15 August 2011

PEMENANG PERADUAN MEREKA LOGO TITLE drama "CINTA ELYSA"

Salam Ramadhan... salam 1Malaysia...








Bagi peraduan mereka logo title drama CINTA ELYSA yang berlangsung minggu lepas, kita sudah ada PEMENANG!


TAHNIAH kepada pemenang



Zahidi Bin Zakariya
(Blogger EDtv)

rekaan title beliau telah dipilih oleh pihak penerbit Suhan Movies & Trading Sdn. Bhd.

ini adalah rekaan beliau


dan hadiah misteri yang tidak seberapa yang telah dimenangi oleh beliau berupa 

speaker x-mini v1.1







TAHNIAH!!!! TAHNIAH!!! TAHNIAH!!!


Atas sambutan menggalakkan dari follower-follower menyertai peraduan kami, insyaallah kami akan anjurkan peraduan di sini sekerap mungkin... nantikan peraduan lain insyaallah jika tiada aral melintang, bulan depan... :)

***  copyright  www.suhanpost.com  ::  admin@suhanpost.com



6 comments:

aRaN said...

terasa agak jeles hahahaa

suhanpost said...

tak mengapa... akan datang akan ada lagi peraduan seumpama ni di sini... insyaallah bulan depan ada lg... :)

krams said...

Salam..saya terlambat mengetahui tentang peraduan ini..rasa ralat sangat..InsyaAllah,pada masa akan datang,saya akan sentiasa alert setiap peraduan anjuran suhanpost..

suhanpost said...

boleh dapatkan update kami juga melalui facebook di www.facebook.com/groups/dramasuhanpost insyaallah sbrg update di blog akan dipost di sne... nntkan peraduan seterusnya... :)

EDtv said...

terima kasih.. Seronoknya. Tak sangka saya menang. Padahal bg saya simple je rekaan saya tu..

suhanpost said...

kalau dah rezeki... n skrg trend pun mmg lebih prefer to yg simple but nice kan? so congrate! :)