SuhanPost @ Youtube

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

08 August 2011

PERADUAN MEREKA LOGO TITLE drama "CINTA ELYSA"



Salam Ramadhan...

bersempena Ramadhan, Suhan Post ingin memberi peluang penonton terlibat dalam pembikinan drama CINTA ELYSA. PERADUAN dengan tempoh terhad iaitu sebelum pukul 10 pagi esok.

cara-cara

1) reka design title "CINTA ELYSA" mengikut kreativiti anda.
2) menggunakan Adobe Photoshop atau Illustrator.
3) saiz canvas sekurang-kurangnya 720 x 576 pixels, Resolution 300, Color Mode RGB Color.
4) file format JPEG dihantar untuk dinilai dan sekiranya terpilih, file .psd atau .ai akan diminta.
5) anda boleh menghantar seberapa banyak rekaan bagi lebih peluang untuk terpilih.
6) rekaan akan dipilih oleh Rosyam Nor sendiri untuk dipilih sebagai pemenang.
7) selewat-lewatnya hantar pada 10 pagi 10/08/2011 (rabu).
8) hantar ke admin@suhanpost.com


contoh:



















Hadiah dan penghargaan misteri menanti anda yang terpilih. 
Bagi blogger-blogger follower boleh la kalau nk sebarkan di blog korang... :)






::PERADUAN TELAH DITUTUP::


peserta yang terpilih designnya akan diumumkan dalam masa terdekat di sini beserta 'hadiah misteri' yang dimenanginya. :)




Sekadar berkongsi photoshoot Fasha Sandha dan Johan Arif untuk drama CINTA ELYSA.








*** copyright  www.suhanpost.com ::  admin@suhanpost.com

10 comments:

Myvitrd said...

Minta izin untuk di sharekan dalam blog

suhanpost said...

silakan Myvitrd... :)

EDtv said...

Saya dah join!

far_east said...

tumpang bertanya due date penghantaran 10 pagi nie atau 10 pagi esok?

suhanpost said...

esok... telah dilanjutkan... :)

far_east said...

ok..saya dah join

suhanpost said...

terima kasih... kalau free2 masih ada idea lagi silakan... byk masa lg... :)

Anonymous said...

Comelnya gambar photoshoot fasha n johan..bestla blog ni slalu update pasal cinta elysa...x sabar nk tgok...insyaAllah cite ni bkal meletup sbb Fasha n Johan kedua2 nya tgh hot..Amin

ps: update la slalu terutama drama cinta elysa ni ek..ramai dah x sabar nk tgok ni..hehe

suhanpost said...

Anonymous : thanks 4 da support... insyaallah kami akan sentiasa update info2 terkini drama-drama suntingan kami... ada lagi gambar2 photoshoot Fasha n Johan untuk drama ni yang akan diupload dari masa ke semasa... teruskan update bersama kami,... :)

Anonymous said...

Rindu nak tengok lakonan Rosyam dan Erra Fazira