SuhanPost @ Youtube

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

05 August 2011

Gandingan Fasha Sandha dan Johan Arif dalam CINTA ELYSA...



salam Ramadhan....

hari ke 4 pengambaran menampakkan Fasha Sandha mula melakonkan scene-scene watak Elysa melibatkan beliau bersama Johan Arif yang memegang watak Aril... bg permulaan gandingan nmpak ada sinar untuk mandapat chemistry antara mereka... si hero samseng n si heroin pun garang gak pertahankan adik2nya dari dibuli Aril. hehehe... adakah sikap Aril yang 'ganas' dalam mempertahankan Elysa dari diganggu orang lain akan membuka hati Elysa kepada Aril?... :)









***  copyright  www.suhanpost.com  ::   admin@suhanpost.com

10 comments:

kakyong said...

hmm... kena digest awal2... supaya tak nampak bayangan Sj kat muka botak tu... ekekkeke....

Anonymous said...

salam...

Nak tanya kenapa untuk hero pilihan tak ada Fahrin Ahmad dan zulhuzaimay.

Dan satu lagi untuk gandingan
Ayu Raudah - Zulhuzaimy gandingan mereka dalam kau laksana bulan best sangat

EDtv said...

Salam, nak minta izin guna gambar2 dlm catatan blog EDtv boleh tak?

suhanpost said...
This comment has been removed by the author.
suhanpost said...

EDtv : silakan backlink... terima kasih... :)

Tanpa nama : insyaallah akan dimasukkan selepas selesai poll ni... maaf ye... :)

strawberrycincau said...

waa.. saye akn terus mengikuti perkembangan cinta elysa... semoga botak eh silap, smoga johan asari terus akn dpt twran jadik hero lagi pasni.. hehe.. arap2 cinta elysa suhan movie nih ade jln cerita yg menarik... ;))

suhanpost said...

strawberrycincau : terima kasih atas sokongan anda... insyaallah plot cerita ni bukan mcm cerita stereotaip cinta melayu... kami akan terus update di blog ini... :)

nuriz said...

salam admin suhan, boleh ke saya nak promo dan letak gambar dalam blog saya ?

suhanpost said...

nuriz : silakan... :)

krengho said...

best gila cerita nie.. sweat laa..
harap JOHAN ARIF nnti jdi bntang terkenal. he so hensem !! minat gler kt die, !!