SuhanPost @ Youtube

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION

22 July 2011

Casting untuk watak hero dalam drama CINTA ELISA

salam... seperti semua sedia maklum, Shahz Jaszle tak dapat berlakon sebagai hero bergandingan dengan Fasha Sandha atas sebab komitmen beliau terhadap filem baru yang bakal shooting... 


maka td pihak Suhan Movies telah memanggil casting Johan Arif bagi menggantikan watak tersebut dalam drama CINTA ELISA. bagi yang tidak kenal dengan nama Johan Arif, mungkin anda akan lebih kenal beliau sebagai "Botak" dalam drama JUVANA TV3 yang baru menamatkan episod akhir minggu lepas.




inilah wajah "Botak" dalam JUVANA sumber dari blog nurizspace.com...




dan sedikit biodata beliau



Nama : Johan Ariff Asari
Umur : 25 tahun
Asal : Pulau Pinang
Pendidikan: Diploma Kaunseling di Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM), pernah mendapat pendidikan kelas tahfiz selama dua tahun di Batam dan Jambi, Indonesia.
Kebolehan: menghafal 1 setengah juzuk al quran
Seorang yang kelakar dan peramah, suka merendah diri

so tadi casting berjalan lancar, bro Johan Arif ni bukanlah kasar atau kejam mcm dlm Juvana tu... dia mmg ramah n mesra je orangnya. berbudi bahasa dan mudah bergurau. Dalam drama CINTA ELISA nanti beliau akan berperwatakan ganas dan kasar (jahat skit la wataknya) tapi hatinya lembut dan ada taman dalam hati... hehehe...


ni sedikit snap dari casting, Johan Arif yang botak dalam Juvana dah berambut ye.. hehehe






***  copyright  www.suhanpost.com  ::   admin@suhanpost.com

5 comments:

nuriz said...

Salam, saya nak share mengenai cinta elisa kat blog saya.

suhanpost said...

wsalam kalau nk share info Cinta Elisa silakan. Tp sinopsis kami blum update lg. Nnt ada kami post. N silakan share n backlink. Tq.. :)

EDtv said...

EDtv pun nak share juga cerita ni ye.. boleh tak? Semestinya akan di backlink kan nnt..

suhanpost said...

Silakan EDtv... :)

Cik Gee said...

honestly speaking, johan more better from shahz..

just to be honest.. ^^